Hverdagen 
på Tommerup Efterskole

På Tommerup Efterskole er hverdagen præget af, at vi lever i et stort fællesskab. Lige fra din roomie på gangen over familiegrupperne til det helt store fællesskab i spise- og foredragssalen.

Billeder fra dagligstuen

DSF4647

Din roomie kender dig

Du deler værelse med andre elever. De fleste værelser er med to senge – enkelte er med tre. Særligt i starten af skoleåret er det rart for de fleste, at der hurtigt er nogen, der kender dig. Du bytter roomie et par gange i løbet af skoleåret.

"Jeg kan rigtig godt lide at synge nummer 406, som er Danmark af Gnags. Jeg synes sangen har et vildt fedt budskab, og så lyder det også bare godt, når vi alle synger den sammen.”

- Olivia

Skitur til Sverige

Hele skolen tager på skilejrskole 

Vi tager på skitur til Sverige. Her kan alle være med om man har prøvet at stå på ski før eller om det er første gang. Vi underviser alle i at stå på ski og alle kommer hjem med en hel masse erfaring rigere

DSF2033

Hvert år laver vi en musical

I november måned tager vi halvanden uge ud til at skabe en super fed musical forestilling. Forestillingerne skifter fra år til år. De sidste par år har vi lavet Grease, Mamma Mia og Skatteøen.

Hvordan ser en hverdag ud?

Linjefag

Mere om hverdagen

2023-koekken-4

Mad skal ikke blot mætte

Maden på TE må også gerne udfordre og inspirere og rykke ved det, vi er vant til. Jannik køkkenchef på TE: “Jeg kan godt lide at udfordre eleverne. Det kan fx være med en fortolkning af den mormor-mad, som de kender, men hvor der er tilsat linser eller kikærter bl.a. for at mindske vores kødindtag. Vi bliver nødt til at arbejde meget mere i den retning, fordi vi må passe på vores klode og fx bygge måltider op omkring grøntsager i stedet for kød.”

Introtur

De første to uger på efterskole

Vi bruger skoleårets første to uger på introprogram. Det gør vi for at du får mulighed for at komme rigtig godt igang på efterskole. 

2023-mobilskab-1

Mobiltelefonen sover i skabet om natten

Hver aften inden aftensang afleverer vi vores mobiltelefoner i et skab, hvor de låses inde for natten. Det nye mobilskab hjælper med bedre søvn, og er en del af vores mobilpolitik.  Vi forsøger at pege hinanden væk fra skærmen - og ind ­i fællesskabet.

Ofte stillede spørgsmål

Har i ledig pladser? 
Vores skole bliver hurtigt fyldt op, derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser i god tid om, hvorvidt et år på Tommerup Efterskole er noget for dig. Book en rundvisning, så du kan se, om det er noget for dig.
Hvilke linjer har i?
Vi har 5 forskellige linjer, fodbold, dans, esport, verdensborger og musik. De er alle sammen tæt på lige store hvilket betyder at vi har omkring 25 elever på hver linje.
Hvad betyder det kristne værdigrundlag?
Vi har fx morgen- og aftensang på Tommerup Efterskole. Her synger vi sammen, og lærerne forholder sig til skolens værdier. Du skal ikke tro noget bestemt for at være elev på skolen, men vi vil udfordre dig til at mene noget.
Hvilke valgfag har i?
Vi har mange forskellige valgfag. Et uddrag fra vores forskellige valgfag kan du finde under kategorien linjer og fag. 
Hvor kommer eleverne fra i landet?
Vi har elever fra hele landet, som også er jævnt fordelt geografisk. Derfor vil man, uanset om man har gået på en lille friskole i et landsbysamfund eller på en stor folkeskole i indre by i København, finde nogle, der har prøvet noget lignende her, men også nogle, der kommer med en helt anden kultur.
Hvor mange piger og drenge er på skolen?
Vi har en ligelig fordeling mellem kønnene. 
Flytter man værelse i løbet af året
Ja, vi bytter værelse 2 gange i løbet af året. Det betyder du får lov at bo med 3 forskellige roommates. Den første gang er i november måned og derefter i marts.  

Kontakt Tommerup Efterskole

Hvis du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til skolen

Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow