Dans

Danselinjen på Tommerup Efterskole

På linjefaget dans arbejder vi med grundlæggende stilarter som hip hop, street, funk, moderne dans og jazz.

Du lærer at sætte forskellige elementer sammen, så du kan danne dit eget udtryk. Det gør vi fx når vi laver koreografier for hinanden eller arbejder på skolens store musical. Måske er I nogle stykker, som laver jeres egen gruppe? Måske er du som danser til et show med et af skolen frivillige bands?

Men først og fremmest skal vi have dansen ind under huden. Vi skal mærke dansen – sige noget og vise noget med den.

Fakta om undervisningen

Du får 6 ugentlige undervisningstimer og adgang i fritiden til skolens danselokale. Du kan kombinere med valgfag inden for både musik og bevælgelse.

Tommerup Efterskole har et nyindrettet danselokale med spejle og et musikanlæg. Og vi gode idrætsfaciliteter, hvis du vil bevæge dig endnu mere.

Musical og shows på mobilscenen

Danselinjen er med, når Tommerup Efterskole laver årets musical. Men vi skal også ud i lave opvisninger og flashmobs med skolens intime mobilscene, der optræder rundt i landet.

Læs mere om årets musical

Dans som fællesskab

Det skal se godt ud. Selvfølgelig skal det det. Men dans på Tommerup Efterskole er meget mere end blot show. Det er en samværsform og noget, vi har med hinanden. Samvær og fællesskab er vigtigere end udgangsniveauet – vi løfter i flok.

Glimt fra danselinjen

Undervisere

Line Janning-Thorup

Line Janning-Thorup
På barsel

josefine2023

Josefine Gram Nørgaard
Barselsvikar

Ofte stillede spørgsmål

Har i ledig pladser? 
Vores skole bliver hurtigt fyldt op, derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser i god tid om, hvorvidt et år på Tommerup Efterskole er noget for dig. Book en rundvisning, så du kan se, om det er noget for dig.
Hvilke linjer har i?
Vi har 5 forskellige linjer, fodbold, dans, esport, verdensborger og musik. De er alle sammen tæt på lige store hvilket betyder at vi har omkring 25 elever på hver linje.
Hvad betyder det kristne værdigrundlag?
Vi har fx morgen- og aftensang på Tommerup Efterskole. Her synger vi sammen, og lærerne forholder sig til skolens værdier. Du skal ikke tro noget bestemt for at være elev på skolen, men vi vil udfordre dig til at mene noget.
Hvilke valgfag har i?
Vi har mange forskellige valgfag. Et uddrag fra vores forskellige valgfag kan du finde under kategorien linjer og fag. 
Hvor kommer eleverne fra i landet?
Vi har elever fra hele landet, som også er jævnt fordelt geografisk. Derfor vil man, uanset om man har gået på en lille friskole i et landsbysamfund eller på en stor folkeskole i indre by i København, finde nogle, der har prøvet noget lignende her, men også nogle, der kommer med en helt anden kultur.
Hvor mange piger og drenge er på skolen?
Vi har en ligelig fordeling mellem kønnene. 
Flytter man værelse i løbet af året
Ja, vi bytter værelse 2 gange i løbet af året. Det betyder du får lov at bo med 3 forskellige roommates. Den første gang er i november måned og derefter i marts.  

Kontakt Tommerup Efterskole

Hvis du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til skolen

Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow