Fodbold

Fodboldlinjen på Tommerup Efterskole

På fodboldlinjen spiller vi fodbold året rundt, 3 gange i ugen, på græs, kunstgræs og indenfor. Vi nørder detaljerne med VEO, arbejder hårdt til træning og hjælper hinanden i målet om at vinde fodboldkampe som hold og blive bedre fodboldspillere hver især. Derudover er det vigtigt for os at dyrke den fælles passion og kærlighed til spillet, hver gang vi snører støvlerne. Vi spiller meget fodbold og med høj intensitet - så vær klar på at give den gas og hold dig igang inden vi ses på banen.

Fællesskab og respekt

På fodboldbanen kan følelserne få frit spil når intensiteten er på sit højeste og alle gerne vil vinde. Det skal der være plads til. Vigtigere er dog, at vi uanset hvad der sker på banen, altid kan se hinanden i øjnene og give hinanden en high five efter træningen. Vi har en respektfuld tone på holdet med opmuntrende og hjælpende kommentarer, der styrker fællesskabet og selvtilliden samt bringer os tættere på vores fælles mål - at blive bedre fodboldspillere og vinde fodboldkampe.

Linjefagsuge og linjefagsdage

På TE har vi dedikeret flere dage og en hel uge til linjefagene. Det betyder at vi får endnu mere tid både at spille kampe, analysere kampe og tage på ture ud af huset. Her har vi både været på Fodboldfabrikken i Odense og på besøg i professionelle fodboldklubber.

Veo Sports Camera

På fodboldlinjen filmer vi vores kampe. Det gør vi for at analysere og nørde vores spillestil, så vi kan blive klogere som hold, men også for at hver enkelt spiller kan tage ved lære af sine aktioner i kampene. Man lærer enormt meget ved at se sig selv udefra, og pludselig giver trænernes kloge ord mere mening.

Glimt fra fodboldlinjen

Undervisere

Jonas Panduro Skærlund

Jonas Panduro Skærlund
Skriv til Jonas

Mathias Østergaard

Mathias Østergaard
Skriv til Mathias

Gite Krogh

Ofte stillede spørgsmål

Har i ledig pladser? 
Vores skole bliver hurtigt fyldt op, derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser i god tid om, hvorvidt et år på Tommerup Efterskole er noget for dig. Book en rundvisning, så du kan se, om det er noget for dig.
Hvilke linjer har i?
Vi har 5 forskellige linjer, fodbold, dans, esport, verdensborger og musik. De er alle sammen tæt på lige store hvilket betyder at vi har omkring 25 elever på hver linje.
Hvad betyder det kristne værdigrundlag?
Vi har fx morgen- og aftensang på Tommerup Efterskole. Her synger vi sammen, og lærerne forholder sig til skolens værdier. Du skal ikke tro noget bestemt for at være elev på skolen, men vi vil udfordre dig til at mene noget.
Hvilke valgfag har i?
Vi har mange forskellige valgfag. Et uddrag fra vores forskellige valgfag kan du finde under kategorien linjer og fag. 
Hvor kommer eleverne fra i landet?
Vi har elever fra hele landet, som også er jævnt fordelt geografisk. Derfor vil man, uanset om man har gået på en lille friskole i et landsbysamfund eller på en stor folkeskole i indre by i København, finde nogle, der har prøvet noget lignende her, men også nogle, der kommer med en helt anden kultur.
Hvor mange piger og drenge er på skolen?
Vi har en ligelig fordeling mellem kønnene. 
Flytter man værelse i løbet af året
Ja, vi bytter værelse 2 gange i løbet af året. Det betyder du får lov at bo med 3 forskellige roommates. Den første gang er i november måned og derefter i marts.  

Kontakt Tommerup Efterskole

Hvis du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til skolen

Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow