Esport

Esport på Tommerup Efterskole

På Tommerup Efterskole dyrker vi esporten, og vi er med helt fremme. Vi spiller primært Counter-Strike og League of Legends, men også andre titler i løbet af året. 

I undervisningen vil du møde en masse forskellige aspekter af esporten. Det vil være gaming, teamudvikling, fysisk træning, strategi og planlægning. 

Fakta

Du får 6 ugentlige undervisningstimer – hertil kommer mulighed for at deltage i LANs m.m.

Din underviser er Tobias Ellegaard, og undervisningen foregår i vores lækre esports-lokale.

Fokus på teams, fællesskab og sundhed.

I første halvdel af året kører vi en teamudviklingssæson som har fuld fokus på at udvikle dig som en holdspiller. Her arbejder vi med de frustrationer der opstår når man pludselig er en del af et hold.

Vi har fokus på sundhed i lokalet. Derfor vil der også være tider hvor vi laver fysisk træning og snakker om værdien af at være i god fysisk form samt den rette ernæring. 

Torsdagskampe og LAN-weekender

Vi deltager i Esportsligaens efterskoleliga, hvor vi dyster mod andre efterskoler. Det betyder at vi i perioder har kampe hver torsdag aften. Derudover tager vi nogle weekender til LAN-events rundt om i landet. 

_DSF2229
Lan og turneringer

Vi deltager i forskellige turneringer i løbet af året. Ofte tager vi afsted på 1-2 lans nogle år flere afhængigt af hvad vi kvalificere os til. Derudover spiller vi kampe hver torsdag i esportsligaen.

DSF4362
Udenfor esportslokalet

Vi bruger også tid uden for esportslokalet. Her kan det f eks være fysisk træning eller paintball som vi tager til i løbet af året

DSF3644
Vi spiller forskellige spil

Vi starter dog altid med Counter Strike eller League of Legends, hvor vi kan deltage i de etablerede efterskoleturneringer. Efter jul gør vi det normalt muligt at spille andre spil som en del af undervisningen. Det kræver at det er en holdbaseret esport, og at der er andre fra linjen har lyst til at være med.

 

DSF3654
Brug fritiden som du vil

I din fritid kan du game de spil, som du har lyst til. Det kan også være du har lavet aftale med dit hold om fx at træne i fritiden.

Glimt fra esportslinjen

Underviser

Tobias Ellegaard

Tobias Ellegaard
Skriv til Tobias

Ofte stillede spørgsmål

Har i ledig pladser? 
Vores skole bliver hurtigt fyldt op, derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser i god tid om, hvorvidt et år på Tommerup Efterskole er noget for dig. Book en rundvisning, så du kan se, om det er noget for dig.
Hvilke linjer har i?
Vi har 5 forskellige linjer, fodbold, dans, esport, verdensborger og musik. De er alle sammen tæt på lige store hvilket betyder at vi har omkring 25 elever på hver linje.
Hvad betyder det kristne værdigrundlag?
Vi har fx morgen- og aftensang på Tommerup Efterskole. Her synger vi sammen, og lærerne forholder sig til skolens værdier. Du skal ikke tro noget bestemt for at være elev på skolen, men vi vil udfordre dig til at mene noget.
Hvilke valgfag har i?
Vi har mange forskellige valgfag. Et uddrag fra vores forskellige valgfag kan du finde under kategorien linjer og fag. 
Hvor kommer eleverne fra i landet?
Vi har elever fra hele landet, som også er jævnt fordelt geografisk. Derfor vil man, uanset om man har gået på en lille friskole i et landsbysamfund eller på en stor folkeskole i indre by i København, finde nogle, der har prøvet noget lignende her, men også nogle, der kommer med en helt anden kultur.
Hvor mange piger og drenge er på skolen?
Vi har en ligelig fordeling mellem kønnene. 
Flytter man værelse i løbet af året
Ja, vi bytter værelse 2 gange i løbet af året. Det betyder du får lov at bo med 3 forskellige roommates. Den første gang er i november måned og derefter i marts.  

Kontakt Tommerup Efterskole

Hvis du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til skolen

Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow