9. og 10. klasse

9. klasse og 10. årgang på Tommerup Efterskole

På 10. årgang har du 2 valgmuligheder. Vi har en almindelig 10. klasse med folkeskolens afgangsprøve og en 10. klasse uden folkeskolens afgangsprøve. Vi kalder dem Classic og UP.

I begge klasser vil man opleve undervisning i dansk, engelsk og matematik på 10. klasses niveau. Classic følger undervisningsministeriets pensum. Mens vi i UP følger vores eget pensum. 

DSF7907

9. klasse

På Tommerup Efterskole handler 9. klasse om at klæde dig bedst muligt på til ungdomsuddannelserne. Her er der plads til fordybelse i din skolegang. Det handler selvfølgelig også om fællesskabet, dit linjefag og efterskolelivet.

DSF7912-1

10. Classic

Er for dig der har brug for en fast struktur og en mere lærerstyret tilgang. Her går man til folkeskolens 10. klasse prøve i slutningen af året og vi gør selvfølgelig vores bedste for at klæde dig bedst muligt på til denne prøve.

 

DSF7918

10. UP

Er for dig der har mod på at prøve noget andet. I 10. UP er vi ikke bundet af et fast pensum så det giver os mulighed for at fordybe os i det vi har lyst til. Det gør vi gennem forandringsperioderne hvor man vælger sig ind på Projekt - Performance - Craft. 

Glimt fra hverdagen

Linjefag

Ofte stillede spørgsmål

Har i ledig pladser? 
Vores skole bliver hurtigt fyldt op, derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser i god tid om, hvorvidt et år på Tommerup Efterskole er noget for dig. Book en rundvisning, så du kan se, om det er noget for dig.
Hvilke linjer har i?
Vi har 5 forskellige linjer, fodbold, dans, esport, verdensborger og musik. De er alle sammen tæt på lige store hvilket betyder at vi har omkring 25 elever på hver linje.
Hvad betyder det kristne værdigrundlag?
Vi har fx morgen- og aftensang på Tommerup Efterskole. Her synger vi sammen, og lærerne forholder sig til skolens værdier. Du skal ikke tro noget bestemt for at være elev på skolen, men vi vil udfordre dig til at mene noget.
Hvilke valgfag har i?
Vi har mange forskellige valgfag. Et uddrag fra vores forskellige valgfag kan du finde under kategorien linjer og fag. 
Hvor kommer eleverne fra i landet?
Vi har elever fra hele landet, som også er jævnt fordelt geografisk. Derfor vil man, uanset om man har gået på en lille friskole i et landsbysamfund eller på en stor folkeskole i indre by i København, finde nogle, der har prøvet noget lignende her, men også nogle, der kommer med en helt anden kultur.
Hvor mange piger og drenge er på skolen?
Vi har en ligelig fordeling mellem kønnene. 
Flytter man værelse i løbet af året
Ja, vi bytter værelse 2 gange i løbet af året. Det betyder du får lov at bo med 3 forskellige roommates. Den første gang er i november måned og derefter i marts.  

Kontakt Tommerup Efterskole

Hvis du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til skolen

Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow