Din roomie er den vigtigste person

Din roomie på efterskolen kan være den vigtigste person for dig. I starter og slutter dagen sammen, læser lektier sammen – og snakker sikkert en masse. Derfor er det selvfølgelig ikke lige meget, hvem du har som roomie – og det er også vigtigt, at alle har en god roomie.

Hvem bestemmer din roomie?

På Tommerup Efterskole bestemmer lærerne, hvem du bor sammen med. Vores erfaring er, at det giver det bedste fællesskab for alle på skolen.

Vi bytter roomies nogle gange hvert skoleår – og det er med til at lære vores elever, at man kan få noget ud af at lære alle at kende.

Vi finder altid en god løsning

Vi sammensætter selvfølgelig værelserne, så vi er sikre på, at det kommer til at gå godt (og går det helt i kage, finder vi selvfølgelig en løsning).

De allerfleste elever har en rigtig god oplevelse med værelses-byt, og er ofte blevet rigtig gode venner med nogle, de slet ikke troede, de kunne finde ud af det sammen med.

Se mere om vores værdier og hvorfor, vi gør, som vi gør – lige her.