[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="3.0.47"][et_pb_row _builder_version="3.0.48" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.0.47"][et_pb_text _builder_version="3.0.74" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"]
4-6 personer
Dej:
25 g gær
2,5 dl lunken vand
1,25 dl olie
1 tsk salt
ca 400 g mel (1/2 durum & 1/2 hvedemel)
Fyld:
150-200 g revet mozarella
400 g kartofler i meget tynde skiver
3/4 dl olie
1/2 dl oregano
1/2 dl rosmarin
2 fed hvidløg
Fremgangsmåde:
- Opløs gær i vand, og tilsæt olie og salt.
- Tilsæt dernæst lidt efter lidt melet og ælt dejen godt og længe.
- Dejen hæves til næsten dobbelt størrelse.
- Dejen rulles tyndt ud på et bord drysset med mel og lægges på bagepapir eller smurt plade.
- De tyndt snittede kartofler blandes med olie og krydderier.
- Osten fordeles på bunden og derpå fordeles kartoflerne.
- Pizzaen bages ved 210 g i ca. 20 min.
Server en god blandet salat til pizzaen.
Det vil være lækkert med feta, oliven og pesto til.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Af Bodil Nygaard, køkkenleder på TE
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]