Opskrift på hjemmebagte fladbrød

 — 
08. maj 2021

Ca 6 fladbrød , 20-24 cm i diameter

 

4-6 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

2 dl syrnet mælk, tykmælk A-38 eller lign.

½ dl vand

2 spsk madolie

  • 4 dl hvedemel blandes med bagepulver og salt i en stor skål
  • Syrnet mælk, vand og olie tilsættes
  • Ingredienserne blandes til en ensartet masse, og  mere mel tilsættes, så dejen kan formes til en rund kugle
  • Dejen deles i 6 stykker , som trilles til boller og  hviler  15-30 min
  • Bollerne rulles ud på et meldrysset bord til den ønskede diameter og ca 2-3 mm tykke
  • Brødene steges på en meget varm, tør pande ca. 2 min på hver side.
  • Brødene lægges i et viskestykke efterhånden som de er stegt, hvor de holdes lune og bløde

 

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2024   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow