Opskrift på carbonara samt hjemmelavede falafler

 — 
20. august 2020

Pasta Carbonara med kærlighed:

400 g fuldkornspasta/penne

300 g bacon i tern

300 ml. madlavningsfløde eller minimælk

360 g. frossen spinat

90 g hele æg

70 g revet ost

Kog pastaen i rigeligt vand til det er al dente, og hæld derefter vandet fra. Steg bacon på panden til det er sprødt. Opvarm mælken/fløden med spinaten. Lad det simre lidt og sørg for at spinaten er rørt ud. Umiddelbart inden servering blandes æg, ost, bacon og pasta i den varme gryde med mælk/fløde og spinat. Serveres med brød og salat til.

 

Opskrift på Tommerup Efterskoles falafler:

400 g kikærter

2 håndfulde hakket persille

4 fed hvidløg

2 løg, hakket

4 tsk stødt koriander

4 tsk stødt spidskommen

2 tsk salt

2 kartofler, kogte og revet

3 æg

4 spsk rasp

½ tsk chili

Saft fra en halv citron

1 liter fritureolie

 

 

God fornøjelse og velbekomme!

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2024   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow