Tommerup Efterskole søger to engagerede lærere til faste stillinger fra 1. august 2023 

Af Peter Munk Povlsen
Forstander, Tommerup Efterskole

14.50 Fredagssang

Som efterskolelærer på Tommerup Efterskole skal du brænde for en hverdag sammen med unge mennesker. Har du lyst til at blive en del af en stærk kollegaflok, der både knokler og har det sjovt sammen. Så er det måske dig vi leder efter.

Vi har brug for en fællessangspianist og skal derudover have dækket så mange af følgende fag som muligt: Musik(linjefag), dansk, matematik, naturfag(fysik/kemi, geografi, biologi), tysk og engelsk. Har du andet at byde ind med, skal du endelig lade os vide det.

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet med eleverne. Det er derfor en naturlig del af arbejdet på Tommerup Efterskole, at du har lyst til at være sammen med de unge mennesker både i undervisningen og i fritiden. Vi forventer, at du engagerer dig i efterskolelivet og deltager aktivt i de mangeartede opgaver, der følger med. Det kan bl.a. være vagter, temauger, lejrskoler, kontaktlærerrollen og alle mulige andre sjove og skøre fælles aktiviteter

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkekristent livs- og menneskesyn, og vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med dette.
Det er vigtigt for os, at eleverne har frihed til selv at forme deres tro og holdninger til livet, både når de er enige og uenige.

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, skal du ikke tøve med at ringe til forstander, Peter Munk Povlsen på 29 28 11 72, og høre nærmere om Tommerup Efterskole.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab og højt til loftet så send din ansøgning i en samlet PDF til [email protected]

Ansøgningsfristen er mandag den 3. april kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 15.

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow