Nye ansigter efter sommerferien

 — 
08. maj 2021

Mens vi knokler på at få nogle fantastiske sidste måneder sammen med elevholdet 2020/21 er vi selvfølgelig også i gang med at forberede skoleåret 2021/22. Det betyder blandt andet en række nye ansigter i flokken af ansatte. I kan læse mere I de enkelte præsentationer længere nede i dette nyhedsbrev. Jeg tænkte dog alligevel, at så mange nye ansigter måske også krævede lidt forklaring. Det er ikke fordi, at lærerne løber skrigende væk 😉

Først og fremmest er der to lærere nemlig Hanne Schjødt-Pedersen og Jakob Sand Larsen som efter henholdsvis knap 24 år og 5 år har søgt nye udfordringer. Det bliver selvfølgelig mærkeligt og underligt at de ikke længere skal være en del af Tommerup Efterskole, men vi ønsker dem alt det bedste med de nye udfordringer. Hanne skal være folkeskolelærer på Hældagerskolen i Bredballe og Jakob skal være efterskolelærer på Ågård Efterskole. En særlig tak skal lyde til Hannes trofaste og engagerede arbejde gennem næsten et kvart århundrede.

Derudover har vi to, der skal på orlov. Det drejer sig om Anna Dragsbæk Juliussen, der skal på et års selvvalgt orlov for at fokusere på andre af livets goder end efterskole og Karen Louise Clausen, der skal på barsel til september. 

Det betyder selvsagt, at der skal en række ny kollegaer med på holdet, og selvom vi kommer til at savne dem der stopper og skal på orlov, så glæder vi os selvfølgelig også til at byde hele fem nye kollegaer velkomne. Der er tale om fem kollegaer der alle bevidst har søgt mod Tommerup fordi de har lyst til at lave efterskole sammen med os på det rodbevidste værdigrundlag vi står på. 

 

Velkommen skal de være - vi glæder os til samarbejdet. 

 

Peter Munk Povlsen 

Forstander

 

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow