Af Bodil Brockstedt Nygaard, køkkenleder
1 fad (6 pers.)
Kødsovs
- 2 løg (120 g.)
- 6oo g hakket oksekød
- 1 ds. (70 g) konc. tomatpure
- 2 dl. Chunky salsa medium
- 240 g flåede hk. tomater
- 1½ tsk. salt
- 1 fed hvidløg
- Spice mix krydderi
- Juster med vand og èn bouillonterning
Ostesovs
- 3 dl mælk
- 2 dl mælk
- 4 spsk. mel
- 200 g cheddarost
- salt
1 pk tortillapandekager à 8 stk
-
Kød og løg brunes i en gryde.
-
De øvrige ingredienser til kødsovsen fyldes i.
-
Kødsovsen koges i ca 20 min og smages til.
-
De 3 dl mælk bringes i kog.
-
De 2 dl mælk og mel rystes til en meljævning, og den kogende mælk jævnes.
-
Cheddar ost tilsættes og saucen smages til med salt.
-
Fyld fadet således:
-
Kødsovs (5 dl.), tortillas (2 stk.), ostesovs (3 dl.), tortillas(2 stk.)
- Kødsovs, tortillas, ostesovs, tortillas
-
Kødsovs og ostesovs
-
Bages ved 165 gr. C. i 30-40 min.
Serveres med godt brød og en lækker salat.
God fornøjelse og velbekomme!