Pasta Carbonara med kærlighed:
400 g fuldkornspasta/penne
300 g bacon i tern
300 ml. madlavningsfløde eller minimælk
360 g. frossen spinat
90 g hele æg
70 g revet ost
Kog pastaen i rigeligt vand til det er al dente, og hæld derefter vandet fra. Steg bacon på panden til det er sprødt. Opvarm mælken/fløden med spinaten. Lad det simre lidt og sørg for at spinaten er rørt ud. Umiddelbart inden servering blandes æg, ost, bacon og pasta i den varme gryde med mælk/fløde og spinat. Serveres med brød og salat til.
Opskrift på Tommerup Efterskoles falafler:
400 g kikærter
2 håndfulde hakket persille
4 fed hvidløg
2 løg, hakket
4 tsk stødt koriander
4 tsk stødt spidskommen
2 tsk salt
2 kartofler, kogte og revet
3 æg
4 spsk rasp
½ tsk chili
Saft fra en halv citron
1 liter fritureolie
God fornøjelse og velbekomme!