Lasaña Mexicana

 — 
23. oktober 2019

Af Bodil Brockstedt Nygaard, køkkenleder

 

1 fad (6 pers.)

Kødsovs

  • 2 løg (120 g.)
  • 6oo g hakket oksekød
  • 1 ds. (70 g) konc. tomatpure
  • 2 dl. Chunky salsa medium
  • 240 g flåede hk. tomater
  • 1½ tsk. salt
  • 1 fed hvidløg
  • Spice mix krydderi
  • Juster med vand og èn bouillonterning

 

Ostesovs

  • 3 dl mælk
  • 2 dl mælk
  • 4 spsk. mel
  • 200 g cheddarost
  • salt

 

1 pk tortillapandekager à 8 stk

  • Kød og løg brunes i en gryde.

  • De øvrige ingredienser til kødsovsen fyldes i.

  • Kødsovsen koges i ca 20 min og smages til.

  • De 3 dl mælk bringes i kog.

  • De 2 dl mælk og mel rystes til en meljævning, og den kogende mælk jævnes.

  • Cheddar ost tilsættes og saucen smages til med salt.

 

  • Fyld fadet således:

    • Kødsovs (5 dl.), tortillas (2 stk.), ostesovs (3 dl.), tortillas(2 stk.)

    • Kødsovs, tortillas, ostesovs, tortillas
    • Kødsovs og ostesovs

Bages ved 165 gr. C. i 30-40 min.

Serveres med godt brød og en lækker salat.

God fornøjelse og velbekomme!

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2024   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow