Tommerup Efterskole søger engageret danselærer

Ansøgningsfrist 10. juni 2022 kl. 12.

Som danselærer på Tommerup Efterskole bliver du en del af et stærkt hold.

På danselinjen er der fokus på samskabelse og danseglæde. Vi søger et dybt engageret dansemenneske, der brænder for at undervise på en efterskole.

Du er velkommen til at byde ind med andre fag, men er det primært dansen, du er ekspert i, så hører vi også meget gerne fra dig.

Til stillingen kommer naturligvis alle de andre ting, som hører til efterskolelivet; kontaktlærerfunktion, aften- og weekendtilsyn, lejrskoler og andre fælles aktiviteter.

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkekristent livs- og menneskesyn. Vi har fem forskellige linjefag: Dans, musik, eSport, fodbold og verdensborger og ca 125 elever.

Det er vigtigt for os, at eleverne har frihed til selv at forme deres tro og holdninger til livet, både når de er enige og uenige. Vi ser gerne, at du har lyst til at arbejde på en skole med vores værdigrundlag.

Stillingen er som udgangspunkt en 60-80% ansættelse, men skriv hvis du har andre tanker.

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, skal du ikke tøve med at ringe til forstander, Peter Munk Povlsen på 2928 1172 og hør nærmere om Tommerup Efterskole.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab og højt til loftet,så send din ansøgning i en samlet PDF til [email protected]

Ansøgningsfristen er fredag den 10. juni kl. 12.00. Samtaler mandag den 13. juni.