Tommerup Efterskole søger efterskolelærer

Tommerup Efterskole søger en engageret efterskolelærer fra den 1. oktober. Der er tale om en ansættelse for resten af skoleåret 2021/22 med mulighed for fastansættelse.
Ansøgningsfrist: lørdag den 28. august kl. 23.59.

Som efterskolelærer på Tommerup Efterskole skal du brænde for en hverdag sammen med unge mennesker. Hvis du har lyst til at blive en del af en stærk kollegaflok, der både knokler og har det sjovt sammen, så er det måske dig, vi leder efter.

Vi skal først og fremmest have dækket fagene naturfag(fysik/kemi, geografi, biologi) og matematik. Har du andet at byde ind med, så lad os endelig vide det.

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet med eleverne. Det er derfor en naturlig del af arbejdet på Tommerup Efterskole, at du har lyst til at være sammen med de unge mennesker både i undervisningen og i fritiden. Vi forventer, at du engagerer dig i efterskolelivet og deltager aktivt i de mangeartede opgaver, der følger med. Det kan bl.a. være vagter, temauger, lejrskoler, familiegruppelærerrollen og alle mulige andre sjove og skøre fælles aktiviteter.

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkekristent livs- og menneskesyn, og vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med dette.
Det er vigtigt for os, at eleverne har frihed til selv at forme deres tro og holdninger til livet, både når de er enige og uenige.

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, skal du ikke tøve med at ringe til forstander, Peter Munk Povlsen på 29 28 11 72, og høre nærmere om Tommerup Efterskole.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab og højt til loftet så send din ansøgning i en samlet PDF til [email protected]

Ansøgningsfristen er lørdag den 28. august kl. 23.59. Samtaler afholdes mandag den 30. august.