Tommerup Efterskole søger pedel med det daglige ansvar for skolens bygninger og udenomsarealer. Stillingen er på fuld tid og til besættelse 1. januar 2023.

 

Du bliver koordinator for vores pedelafdeling, som udover dig, består af tre pedelmedhjælpere på henholdsvis 30, 14 og 12 timer om ugen. Pedelafdelingen tager sig kærligt af vores gamle skole, der består af en knopskudt bygningsmasse, hvor de ældste bygninger stammer fra 1887. Vi sætter en ære i, at skolen skal tage sig godt ud, og når vi renoverer, er det med respekt for bygningens historie og kvalitet. 

 

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkekristent livs- og menneskesyn. Vi har fem forskellige linjefag: Dans, musik, eSport, fodbold og verdensborger og ca 125 elever. Du skal have lyst til at arbejde på en skole med vores værdigrundlag.

 

Det forventer vi af dig: 

 

  • Du har en håndværksfaglig uddannelse – gerne tømrer eller snedker.
  • Du kan lide at være sammen med unge mennesker og være rollemodel for dem. 
  • Du er tålmodig og kan lide en afvekslende og omskiftelig hverdag
  • Du skal have lyst til en varieret hverdag, der kan byde på alt fra en vandhane, der drypper, vægge der skal males, lokaler der skal gennemrenoveres og til elever, der har brug for en god makker at vende verden med

 

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, skal du ikke tøve med at ringe til forstander, Peter Munk Povlsen på 29 28 11 72 og høre nærmere om stillingen. 

 

Løn aftales alt efter kvalifikationer. 

 

Hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab og højt til loftet, så send din ansøgning i én samlet PDF til [email protected]

 

Ansøgningsfristen er fredag den 25. november kl. 23.55. Samtaler mandag den 28. november.