Elev-foreningen

Tommerup Høj- og Efterskoles Elevforeningen er én af landets største. Tusindvis af elever har været igennem skolen – og for rigtig mange er det blevet til et livslangt fællesskab med dem, de engang var høj- og efterskolekammerater med.

Elevforeningen er et stort fællesskab, hvor “ånden fra Tommerup” lever videre. Det er lidt højtideligt, når vi mødes – og rigtig, rigtig sjovt.
Som en af de faste aktiviteter kan du de første år efter efterskoleopholdet komme til TE-selskab og komme godt i gang som TE’er. Det er du hele livet!

“Efterskoleåret stopper ikke i juli… slet ikke!”

Som elev på TE bliver du en del af et fællesskab sammen med alle dem, som tidligere har gået på skolen. Netop dét fællesskab, er elevforeningen sat i verden for at fastholde og udvide. Elevforeningen afholder arrangementer for dig, efter du er stoppet på skolen, og giver dig sideløbende mulighed for at følge med i, hvad der rører sig på skolen netop nu!

Elevforeningen er vigtig…

… som bagland for skolen. Elevforeningen er med i den kreds, der opstiller bestyrelsen og sørger for, at Tommerup Efterskole lever videre – og bliver ved med at være sig selv.

Her kan du melde dig ind i elevforeningen. Udfyld med dine oplysninger (sendes via en sikker forbindelse) – så vender vi tilbage.

Meld dig ind
1
Elevforeningen udgiver sammen med skolen et årsskrift hvert år. Anfør venligst, om du ønsker at modtage det tilsendt med posten eller i en digital udgave på mail
FormCraft - WordPress form builder

Siden 2016 har vi benyttet os af elektronisk kontakt til vores medlemmer. Hvis du er medlem, kan du her registrere din mail – så går du aldrig glip af noget fra Tommerup Høj- og Efterskoles Elevforening.
Årsskriftet, som elevforeningen udgiver i samarbejde med Tommerup Efterskole, udkommer stadig i trykt form.
NB: Adresseændring meddeles kasserer Lars Homann på [email protected]

Registrer din email
1
FormCraft - WordPress form builder

Kom med til Tommerup Efterskoles Elevforenings nytårstur!

Hvad? En fantastisk nytårstur med dine bedste efterskolevenner!

Hvornår? Fra d. 30/12-22 til d. 01/12 2023.

Hvor? Vi har været så heldige at kunne leje Skåstrup Strand, som er en hyggelig lejrbygning. Den ligger HELT ud til vandet så der er mulighed for lidt vinterbadning til de friske 😉

Hvem? Alle tidligere elever er velkomne! Der er dog kun plads til 40 så tilmeldingen kommer til at foregå efter “først til mølle princippet”.

Hvorfor tage med? Fordi du får en skøn tur med dine bedste efterskolevenner! Der vil også være aktivitet, spil, massere af hygge og TE-ånd!

Alkoholpolitik? Det her er turen hvor vi skal hygge os sammen og grine en masse uden, at alkohol kommer til at fylde det hele.

Betaling? Hele turen kommer til at koste mellem 500-800 kr.. Det kommer dog an på hvor mange der er med.

Der skal betales et depositum på 150 kr, som skal sendes til Mobilepay 85012, tilmeldingen går ikke igennem før der er betalt 🙂

Så tag din bedste TE-ven under armen og kom med!

Ved spørgsmål kontakt Frida Haastrup-Andersen eller Lykke Pedersen på Facebook, eller skriv på [email protected]  eller [email protected].

Tilmelding til nytårstur
1 Step 1
Jeg har betalt 150kr på MobilePay til 85012Angiv dit navn efterfulgt af "Nytårstur" i kommentarfeltet på MobilePay
Obs. Tilmeldingen går først igennem når depositumet er betalt
FormCraft - WordPress form builder

Elevstævnet afholdes næste gang lørdag d. 13. maj i 2023. Du kan tilmelde dig herunder, når tilmeldingen åbner til foråret og det koster 100 kr. at deltage i arrangementet. Betaling sker på dagen, når du ankommer. Der kan både betales kontant og med MobilePay.

Ved tvivlspørgsmål kontaktes [email protected].

Tilmelding til elevstævne
Tilmeldingen til elevstævne åbner til forår. Spørgsmål kan rettes til [email protected]

Klik her for at se billederne fra elevstævnet 2022.

Jubilæumsårgange 2022/2023

Følgende årgange har i 2022 jubilæum:

• 2017/2018, 5 år
  • 2012/2013, 10 år
  • 2007/2008, 15 år
  • 2002/2003, 20 år
  • 1997/1998, 25 år
  • 1992/1993, 30 år
  • 1987/1988, 35 år
  • 1982/1983, 40 år
  • 1977/1978, 45 år
  • 1972/1973, 50 år
  • 1967/1968, 55 år
  • 1962/1963, 60 år
  • 1957/1958, 65 år
  • 1952/1953, 70 år
  • 1947/1948, 75 år

Siden 2015 har vi arrangeret TE-selskab for de seneste fem årgange fra TE. Det er en weekend i efteråret, hvor der er mulighed for at genopleve det fantastiske, som efterskolelivet har at byde på. Weekenden ligger op til sjov, eftertænksomhed, gensyn og nye bekendtskaber.
For dem, som netop er stoppet på TE, starter weekenden allerede om fredagen og fra lørdag formiddag, er alle de seneste fem årgange samlet indtil søndag.

Det koster 50 kr at deltage i TE-Selskab, som skal betales ved tilmelding.

Weekenden foregår i september måned, og du kan tilmelde dig herunder, og når vi nærmer os weekenden.

Tilmelding til TE-selskab
Tilmeldingen til dette års TE-selskab er lukket

Siden 2016 har Elevforeningen udgivet et nyhedsbrev 4 gange årligt. Nyhedsbrevet sendes på mail til foreningens medlemmer. I nyhedsbrevet kan du læse nyt fra skolen skrevet af nuværende og gamle elever samt lærere.

Udover nyhedsbrevet udgiver foreningen også et årsskrift i samarbejde med Tommerup Efterskole, som trykkes og sendes til din adresse.

Nyhedsbrevet redigeres af Rebekka Hundevad Grønkjær og Merete Juel Povlsen.

Har du informationer eller artikler, som du gerne vil have bragt i nyhedsbrevet, så skriv en mail til [email protected]

NB: Adresseændring meddeles kasserer Lars Homann på [email protected]

Billeder fra elevstævne